2019/11/20 - Nieuwe data voor training contracteren

De eerste editie van de Training ‘contracteren van circulariteit en CO2 reductie in de bouw en infra’ is goed ontvangen door de deelnemers. In Bar Beton op Utrecht CS, een ideale OV locatie met ook nog eens een toepasselijke naam, is twee ochtenden hard gewerkt aan kennis overdacht en uitwisseling van ervaringen. Vooraf was voor de deelnemers duidelijk dat een succesvolle training wordt afgemeten aan de toepassing in de eigen werkpraktijk en vol vertrouwen gaan zij daarmee de komende tijd aan de slag. Onderdeel van de training is dat ze daarbij kunnen rekenen op ondersteuning vanuit BouwCirculair.

 

Ook meer weten over contracteren van circulariteit?
Op 2 en 16 maart 2020 herhalen we de training in het Noorden van het land (locatie volgt) en op 3 en 17 maart 2020 in het Zuiden, namelijk in Vught. Voor meer informatie klik hier.