Over ons

BouwCirculair is hét platform voor circulair denken en doen in de infrasector en stap voor stap ook in andere sectoren. Via onze netwerkactiviteiten brengen we kennis(sen) bij elkaar. En werken we gericht aan het formuleren en realiseren van CO2-doelstellingen in de beton- asfalt- en groenketens. Dat aantal groeit én andere grondstofketens worden binnenkort opgericht.

 

Via een magazine, het online platform en diverse bijeenkomsten agenderen we regionale en nationale thema’s die van belang zijn om circulair werken te stimuleren. Van grondstoffen, toeleveranciers en aanbestedingen tot hergebruik, sloop en vervoer. BouwCirculair publiceert over inspirerende projecten, deelt praktische tools en laat de sector aan het woord.

 

Circulariteit en klimaat staan hoog op de agenda en krijgen steeds meer vorm in beleidsplannen en doelstellingen. Deze motiveren tot concrete maatregelen in de bouw- en infrasector. BouwCirculair brengt op lokaal en regionaal niveau alle partijen uit de keten bij elkaar en stimuleert tot het formuleren van harde doelstellingen, begeleidt ketenpartners bij de uitvoering, monitort de resultaten en zorgt voor intensieve kennisuitwisseling tussen de ketens.

BouwCirculair realiseert de toepassing van CO2-arme en circulaire materialen. Het organiseert netwerk bijeenkomsten waarin leden uit alle geledingen van de keten kennis uitwisselen.

 

Lid worden van BouwCirculair? Neem contact op met:
Daaf de Kok  06 – 54 67 67 34 ddkok@bouwcirculair.nl
Martin Damman  06 – 51 44 06 89 mdamman@bouwcirculair.nl

 

BouwCirculair Algemene Leveringsvoorwaarden 1-1-2020.pdf
Privacy verklaring
(disclaimer)