Kom naar de SlimCirculair innovatiebijeenkomst op 12 mei

Datum: 12 mei
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: ZZIIN CS Den Haag

In samenwerking met het platform WOW organiseert BouwCirculair de innovatiebijeenkomst SlimCirculair. Tijdens deze bijeenkomst brengen we marktpartijen met een kansrijke duurzame innovatie èn opdrachtgevers bij elkaar. 32 bedrijven en startups krijgen de gelegenheid om hun innovatie te pitchen en er is ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen en samenwerkingskansen te onderzoeken. In totaal zijn er 32 pitches, verdeeld over de thema’s beton, asfalt, groen, verlichting, emissie, digitaal, straatmeubilair en contract.

Tijdens 4 keuzerondes, twee in de ochtend en twee in de middag, krijg je de gelegenheid om 16 van deze pitches bij te wonen. Geef in het aanmeldformulier aan welke thema’s jouw interesse hebben!

 

Meer informatie en aanmelden

 

Kennismarkt
Een innovatiebijeenkomst organiseren kunnen we niet alleen. Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om zich te presenteren aan de bezoekers tijdens de inloop en pauzes. Dat kan door deel te nemen aan de kennismarkt. Je krijgt dan de mogelijkheid op je product, visie of kennis te exposeren (met ruimte voor een rollup banner en statafel). De kosten hiervoor bedragen 500 euro excl. btw. Meld je aan via info@bouwcirculair.nl.