7 en 9 dec 2021- Webinars Aan de slag met circulariteit in de regio

In de stoomcursus ‘Aan de slag met circulariteit’  buigen we ons collega’s uit de provincies (7/12 – Drenthe en Groningen, 9/12 – Flevoland en Noord-Holland), over de implementatie van duurzaamheid en circulariteit. Want: kansen om met beton, asfalt en andere onderdelen de infrastructuur en de openbare ruimte veel duurzamer te maken zijn er volop. Zonder veel tijd of expertise kun je al flinke stappen zetten op het gebied van circulariteit. En dat nog wel binnen de bestaande regelgeving, zonder meerprijs en kwaliteitsverlies.

 

BouwCirculair neemt je mee in het instrumentarium die je als klein- en middelgrote gemeente laagdrempelig in kunt zetten om circulariteit voor de infrastructuur in de praktijk te brengen. Aan de hand van een casus wissel je kennis en ervaringen uit met collega’s van andere gemeenten in de regio en leren we van elkaar wat wel en niet werkt.

 

Ben je ambtelijk professional bij een kleine of middelgrote gemeente en heb je nog geen of weinig ervaring met duurzaamheid? En ben je betrokken bij inkoop, de grond- weg en waterbouw, nieuwbouw, de inrichting van de Openbare Ruimte of duurzaamheid? Dan nodigen we je van harte uit om aan te sluiten op 7 december. En deel deze uitnodiging met collega’s binnen jouw of andere gemeenten.

Als je al wel actief met duurzaamheid bezig bent, dan past een vervolgbijeenkomst waarschijnlijk beter bij je, waarbij dieper ingegaan wordt op bijvoorbeeld materiaalgebruik of milieukostenindicator of emissieloos bouwen.

 

Aanmelden

7 december 2021, 15.00 – 17.00 uur – Aan de slag met circulariteit regio Groningen en Drenthe (samen met Platform WOW, alleen voor overheden), Meer informatie en aanmelden, klik hier

9 december 2021, 13.00 – 15.00 uur – Aan de slag met circulariteit regio Flevoland en Noord-Holland (samen met Platform WOW, alleen voor overheden), Meer informatie en aanmelden, klik hier