2023/5/25 - PIANOo: E-learning Zero-emissie bouwmaterieel

De uitstoot van stikstof, fijnstof en CO2 van bouwmaterieel moet de komende jaren snel verminderen. Gebruik daarom in bouwprojecten zoveel mogelijk schoon en emissieloos bouwmaterieel. Om publieke opdrachtgevers en inkopers te helpen bij het aanbesteden van hun bouwprojecten, heeft de Buyer Group Zero Emissie Bouwmaterieel (ZEB) een praktische e-learning ontwikkeld.

 

Aan de slag met zero-emissie bouwmaterieel
De e-learning is een handig stappenplan, waarin alle informatie staat over hoe je schone en emissieloze bouwprojecten start, uitvraagt en tot een goed einde brengt. De e-learning staat vol met geslaagde praktijkvoorbeelden, nuttige links en relevante pdf’s, waardoor die ook heel goed als naslagwerk is te gebruiken.

De e-learning is ontwikkeld door de buyer group Zero Emissie Bouwmaterieel (ZEB). Deze buyer group is een mooie samenwerking tussen inkopers bij de rijksoverheid, provincies, gemeentes, waterschappen en marktpartijen.

 

E-learning starten
De e-learning is zowel via je telefoon als de computer te volgen. Je leergeschiedenis wordt niet opgeslagen. Laat daarom je voortgang in de browser openstaan om zo later met de e-learning verder te kunnen gaan.

Klik hier om de e-larning te starten