2023/10/30 - CROW zoekt Werkgroepleden Verduurzaming RAW-systematiek

CROW wil meer impact maken op het bereiken van de duurzame doelen waar de GWW sector voor gesteld staat, alle Infrawerken in 2030 klimaatneutraal en circulair aanleggen. Daarom is in 2021 bij CROW het programma Duurzaamheid gestart met als doel de Verduurzaming van het CROW portfolio.

Een van de onderdelen van dit portfolio is de RAW-systematiek. Een systematiek die jaarlijks meer dan 10.000 keer wordt gebruikt om infrastructurele werken uit te voeren. En dus een systematiek die een grote rol kan en moet spelen in de transitie naar het klimaatneutraal en circulair aanleggen van Infrastructurele werken.

 

Verduurzaming RAW-systematiek
Om er voor te zorgen dat we gaan versnellen om de RAW-systematiek te verduurzamen is het Deelprogramma Verduurzaming RAW-systematiek van start gegaan. Vanaf Q1 2024 zullen we dan ook gaan starten met een tiental nieuwe RAW werkgroepen. Allemaal onderwerpen die een bijdrage kunnen leveren aan de verduurzaming van de RAW-systematiek.

Om dit waar te maken hebben wij jullie hulp nodig!
Voor iedere nieuw op te starten werkgroep zoeken wij 6 tot 10 werkgroepleden. Paritair (In evenwicht) tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers. Zo zorgen we er voor dat de RAW-systematiek een gedragen systematiek blijft, vertrouwd zoals jullie van ons gewend zijn.

We gaan in Q1 2024 aan de slag met onderstaande onderwerpen. Wil je meer weten of al direct interesse om een bijdrage te leveren?
Via de link bij de onderwerpen kun je jezelf als potentieel werkgroeplid aanmelden. Zorg daarvoor wel dat je een registratie hebt op RAW.nl. Dat kan eenvoudig via Registreren. Zo ben je ook als eerste op de hoogte van het laatste nieuws rondom contracteren RAW.

Zodra je aanmelding binnen is zullen we hier op korte termijn contact met je over opnemen.
Voor nu: Meld je vooral aan zodat we begin 2024 meteen aan de slag kunnen met de verduurzaming van deze hoofdstukken van de RAW-systematiek!

Op zoek naar meer informatie? Daarvoor kun je terecht bij tom.dewater@crow.nl

Wil je weten wat deelname aan een RAW werkgroep nu precies inhoudt?
Dat lees je in de flyer Mogen we kennis met je maken.