2023/1/10 - Adviesloket Zero Emissie Bouwmaterieel

Buyer Group Zero Emissie Bouwmaterieel (ZEB) zijn koplopende opdrachtgevers die kennis en ervaring delen voor de inkoop van Zero Emissie Bouwmaterieel. En daarbij klankborden met opdrachtnemers en leveranciers. Buyer Group ZEB richt een Adviesloket ZEB op om andere opdrachtgevers–het peloton –te ondersteunen bij de inkoop van Zero Emissie Bouwmaterieel, waarbij gebruik gemaakt kan worden van de opgedane kennis en ervaring.

 

Adviesloket ZEB
Je bent eenopdrachtgever die voor een concreet projectZEB zou willen inkopen, maar je worstelt met een aantal vragen: wat zijn effectieve inkoopinstrumenten die passen bij mijn organisatie? Wat kan er in de markt? Hoe zit het met subsidies? Dit zijn onder andere vragen waar het Adviesloket ZEB je bij kan helpen. Het Adviesloket ZEB richt zich dus op concrete project-inkoopvraagstukken, maar helpt echter niet bij volledige ZEB-inkoopstrategieën voor organisaties. Het Adviesloket ZEB wil zich vooral richten op het peloton:inkopende overheden die voor het eerst willen inkopen op de inzet vanZEB.

 

Hoe maak je gebruik van het Adviesloket ZEB?
Stuur je vraag naar duurzaamheid@movares.nl of bel 06-3983 4150, en adviseurs Mieke van Eerten-Jansen en Stephan Backx helpen je met je vragen.

 

Het Adviesloket ZEB heeft in eerste instantie een tijdelijke status tot en met 1 juli 2023. Buyer Group ZEB evalueert daarna over het vervolg, eventueel in samenwerking met andere organen op duurzame inkoop. Hierover wordt te zijner tijd gecommuniceerd.