Kom naar de Dag van de Circulariteit op 10 oktober

BouwCirculair, Platform WOW, Provincie Utrecht, CROW – Duurzaam GWW en Transitiepad duurzame wegverharding organiseren op dinsdag 10 oktober de Dag van de Circulariteit ‘2030 binnen handbereik!’.

 

Tot 2023 zetten we vooral in op leren en experimenteren om na 2023 dit breed in de praktijk toe te passen. De Dag van de Circulariteit fungeert als een ontmoetingspunt voor iedereen die hier een bijdrage aan wil leveren. Een plek waar circulaire doeners bij elkaar komen om nieuwe instrumenten te introduceren, successen te vieren, kennis en ervaringen uit te wisselen en doelen voor de korte termijn te formuleren.

 

Thema’s
In totaal zijn er 25 thema’s (zie onderaan deze pagina), verdeeld over alle actuele thema’s beton, asfalt, groen, zero emissie, hergebruik en recycling, biobased, etc. Tijdens vijf keuzerondes, drie in de ochtend en twee in de middag, krijg je de gelegenheid om 5 thema’s bij te wonen.
 
Lees ook het BouwCirculair Magazine over de Dag van de Circulariteit, waarin verschillende themaleiders aan het woord komen over hun sessie.
 
Aanmelden
Je kunt je aanmelden via deze knop.

Aanmelden

 

Meer informatie over de inhoud van de thema’s vind je op https://dagvandecirculariteit.nl/ (dit overzicht wordt in aanloop naar het evenement voortdurend bijgewerkt)

  • Locatie De Basiliek, Wiltonstraat 56, Veenendaal
  • Datum 10 oktober 2023
  • Tijd 09.00 – 15.00 uur (08.30 inloop en kennismarkt)
  • Kosten Geen