2020/9/14 - Informatiebijeenkomst ‘Verduurzaming Beton’ in Heerlen op 15 oktober

Heerlen is opdrachtgever van grote bouwprojecten en GWW-werken. Daarbij is beton de meest toegepaste bouwstof. Daarom willen we onderzoeken hoe we de duurzaamheidseisen voor beton de komende jaren kunnen aanscherpen, om onze ambitie m.b.t. energietransitie te halen.
Wilt u meer weten over de aanscherping van aanbestedingseisen? En over de mogelijkheden om beton duurzamer in te zetten? Geïnspireerd worden door mooie praktijkvoorbeelden?

 

Reserveer dan 15 oktober 2020 alvast in uw agenda. Dan vindt de informatiebijeenkomst ‘Verduurzaming Beton’ plaats, georganiseerd door gemeente Heerlen en BouwCirculair (14:15-17:00 uur in het Royal Theater Heerlen (programma: volgt).

lees verder

 

Aanmelden kan ook al. Stuur dan een mail naar info@bouwcirculair.nl onder vermelding van ‘aanmelding Verduurzaming Beton Heerlen’. Vermeld daarbij uw naam en organisatie.

 

Corona

Vanwege de maatregelen om verspreiding van CoVid-19 te voorkomen, zien wij ons genoodzaakt het aantal deelnemers te beperken tot een maximum van 40 personen. Wie het eerst komt, enz. De accommodatie van Royal Theater is geschikt gemaakt om corona-proof presentaties in filmzaal te geven en te volgen. Echter het netwerkgedeelte in het programma zal voor deze gelegenheid minder uitgebreid worden vormgegeven dan u van ons gewend bent.

 

Heeft uw organisatie al ervaring met het duurzaam produceren, recyclen of hergebruiken van beton? En wilt u uw verhaal delen tijdens de bijeenkomst? Vermeld dit dan bij uw aanmelding. Wij nemen dan snel contact met u op.
Denkt u dat de bijeenkomst Verduurzaming Beton interessant is voor een collega, aarzel dan niet. Delen wordt op prijs gesteld!